Archieven

Dit bericht is 368 keer gelezen

SCHOONHOVEN- Zaterdag 4 mei is net als Koningsdag ook bij ons een bijzondere dag om bij stil te staan. Omdat 5 mei dit jaar op een zondag valt, staan bevrijdingsliedjes centraal tijdens de livestream tussen 10.00 en 11.00 uur.

Speciale en passende verzoekjes voor deze uitzending zijn uiteraard van welkom. Deze kunt u mailen naar: boudewijnzwart@gmail.com onder vermelding van: Verzoekje Schoonhoven

Dodenherdenking
Ook dit jaar zal beiaardier Gideon Bodden traditioneel zijn medewerking verlenen aan de dodenherdenking. “Het bespelen van het carillon tijdens dodenherdenking laat ons stilstaan bij degenen die hun leven gaven voor onze vrijheid. Gideon Bodden heeft dit jaar weer een selectie van nummers samengesteld die passen bij deze herdenking.”

Vanaf 18.45 kunt u via Facebook de livebeelden vanuit de beiaardruimte en beelden van het stadscentrum van Schoonhoven (mits het weer het toelaat) bekijken en beluisteren. Daarna, om 19.50 speelt op de algemene begraafplaats een combo van muziekvereniging Tavenu en Brassband Schoonhoven koraalmuziek, aansluitend wordt om 19.59 The Last Post ten gehore gebracht.

Na de 2 minuten stilte volgt het Wilhelmus, de kranslegging, koraalmuziek en een toespraak door burgemeester Beenakker met afsluitend een defilé langs de graven.

De livestream is te volgen via: www.facebook.com/carillonschoonhoven

Dit bericht is 368 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief