Archieven

Dit bericht is 620 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- Schrijf jij ook mee met het Groot Dictee? Op zaterdag 25 november wordt het Groot Dictee der Nederlandse Taal voor de zesde keer uitgezonden op NPO Radio 1. Meedoen kan in Het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek van 11.00 tot 13.00 uur. 

Dit jaar is het Groot Dictee live te horen vanuit de Rozet in Arnhem. Twintig bekende Nederlanders en twintig luisteraars van De Taalstaat doen mee op locatie. Frits Spits van De Taalstaat presenteert en de tekst is van Wim Daniëls. Net als voorgaande jaren wordt het een dictee dat maakbaar is voor iedereen die de spellingregels kent.

Een radioverslaggever is aanwezig in het Cultuurhuis en er wordt een live-verbinding gemaakt met Arnhem. De bibliotheek met het laagste foutengemiddelde krijgt een eervolle vermelding in de uitzending.

Lunch
Na afloop van het Dictee krijgen de deelnemers een lunch aangeboden van de bibliotheek, terwijl de lokale jury de dictees nakijkt. Daarna volgen de uitslag en de prijsuitreiking.

Durf je de uitdaging aan, meld je dan aan via info@debibliotheekkrimpenerwaard.nl onder vermelding van je woonplaats.  Aanmelden kan tot 15 november. Wie weet worden we samen de best spellende bibliotheek van Nederland.

Dit bericht is 620 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief