Archieven

Dit bericht is 495 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Zaterdag 2 maart heeft stadsbeiaardier Boudewijn Zwart weer een talentvolle gastbeiaardier weten te strikken voor een bijzonder liveconcert op piano en carillon.

Samen met de Amerikaanse Anne Lu spelen zij klassieke muziek van o.a. Beethoven en Mozart, maar ook komt bekende filmmuziek aan bod, zoals Edelweiss uit de Sound of Music, I Feel Pretty uit de West Side Story en Onze Upon A Time in The West.

Anne Lu begon beiaard te spelen aan de Yale University. Op dit moment bereidt zij zich voor op het eindexamen aan de Koninklijke Beiaardschool te Mechelen (België). Daarnaast krijgt zij privélessen van Boudewijn Zwart. Anne komt oorspronkelijk uit Canada, maar woonde in New York voordat ze naar België kwam.

De inwoners van het centrum kunnen live genieten van dit bijzondere concert. De piano is via speakers in de toren samen met het carillon te beluisteren.

Voor de mensen buiten Schoonhoven, de livestreams zijn wekelijks op zaterdag tussen 10 en 11 uur te bekijken via: www.facebook.com/carillonschoonhoven

Dit bericht is 495 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief