Archieven

Dit bericht is 682 keer gelezen

REGIO – Sinds 13 april is het Groene Hart een kersverse Business Club rijker! De Business Club Groene Hart, met als standplaats Stolwijk, is begin dit jaar gestart op initiatief van Frank Streefland. Velen kennen hem al als ondernemer en chef-kok van restaurant De Nieuwe Polderkeuken, bistro De Polderkamer en de Poldercatering. Al 10 jaar succesvol, vond Frank het tijd om zijn ruime netwerk een níeuw platform te bieden in de vorm van een Business Club.

Zelf is Streefland met enige regelmaat te gast bij andere zakelijke netwerken, en hij kwam recentelijk tot het inzicht wat hij eigenlijk nog toe zou willen voegen aan zijn ideale ondernemersnetwerk. Na een marktonderzoek en een korte pilot, was de lancering van de Business Club op 13 april 2022 een feit. Interessante sprekers, goede culinaire invulling, een ledenclub die enkel bestaat uit bedrijven met tenminste 3 werknemers in loondienst; de Business Club Groene Hart wordt gekenmerkt door kwaliteit, knopen doorhakken, flair en doorzettingsvermogen. Inmiddels al enkele bijeenkomsten en een heuse Haring Party verder, staat 7 september a.s. de volgende meeting met als thema Duurzaamheid op het programma.

De Duurzaamheidsaward 2022
Op 7 september reikt de Business Club Groene Hart de duurzaamheidsaward 2022 uit. Hiervoor kunnen nu de nominatie(s) worden ingestuurd! Om een nominatie in te kunnen sturen, dient u óf al lid te zijn van de Business Club Groene Hart, óf aan de voorwaarden van een lidmaatschap te voldoen. Deze laatste vindt u op www.businessclubgroenehart.nl/lidmaatschap . Leest u a.u.b. alle informatie goed door en reageer uiterlijk 10 juli a.s.!

Voorwaarden Nominatie Duurzaamheidsaward
Een organisatie kan genomineerd worden als zij:
– zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en een zakelijk karakter hebben.
– opereren vanuit het Groene Hart, of op regelmatige basis aantoonbaar actief zijn in onze regio.
– de afgelopen 12 maanden een duidelijk resultaat behaald hebben als het gaat om verduurzaming van bedrijfsprocessen.
– op dit moment bezig zijn met verduurzaming van bedrijfsprocessen gericht op de komende 24 maanden.
– tenminste 3 werknemers in loondienst hebben, of de doelstelling hebben die de komende 12 maanden aan te stellen.
– actief een duidelijke visie uitdragen m.b.t. duurzaamheid (online en/of offline).

Het is NIET mogelijk uw eigen organisatie te nomineren. Genomineerden hoeven echter júist geen lid te zijn van de Business Club Groene Hart. U mag maximaal 3 organisaties nomineren, stuur uw nominatie(s) in vóór 10 juli 2022 via info@businessclubgroenehart.nl

Onderbouw elke nominatie in maximaal 500 woorden.

NB: “duurzaamheid” mag m.b.t. deze award in de breedste zin van het woord worden opgevat. De Business Club Groene Hart snapt dat iedere organisatie anders is, en kijkt met transparante blik naar de genomineerden. Uiteindelijk zal hieruit een winnaar geselecteerd worden, die op 7 september de award mag komen ophalen tijdens de Duurzaamheidsmeeting van de Business Club.

De winnaar van de duurzaamheidsaward 2022 krijgt een volledig verzorgd diner voor 6 personen in restaurant De Nieuwe Polderkeuken aangeboden!

Dit bericht is 682 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief