Archieven

Dit bericht is 1092 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Afgelopen zaterdag was het Krimpen Music Festival op het Raadhuisplein in Krimpen aan den IJssel. Ondanks de regenbuien werd er flink feest gevierd door de bezoekers. Krimpen Presents zorgde voor een totaalbeleving voor jong tot oud met optredens van Steffen Morrison, Joe Buck, Peer, Harris, The Walking DJ, Kiss the Frog en The Night Flight band.

Het Raadhuisplein werd vrijdag al omgetoverd tot een gezellig festivalterrein met een groot podium. Op zaterdag om 14:00 uur barstte het feest los met een optreden van jazz en soul artiest Steffen Morrison, bekend van de Voice of Holland.

Het zonnetje liet zich tussen de regenbuien door met regelmaat zien, wat er voor zorgde dat het festival steeds drukker bezocht werd. Joe Buck, bekend van de Top 40-hit “The Way You Take Time” en de succesvolle band Peer trokken veel publiek en er werd vooral door de jongeren luidkeels meegezongen.

Zanger Harris was zowel ter plekke als online een groot succes. De organisatie ging een aantal keer “live” op social media en kreeg tientallen kijkers. De Krimpense band Kiss the Frog kreeg de bezoekers vervolgens aan het dansen en het dak ging er écht af tijdens het optreden van The Night Flight.

Bekijk hieronder de foto’s van Krimpen Music Festival 2022

Door: Elise Pin

 

Dit bericht is 1092 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief