Archieven

Dit bericht is 1518 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- De expositie THE DREAM ROOM van Samantha van der Wouden is vanaf 9 augustus tot 3 oktober 2022 te zien in Ontmoetingscentrum De Tuyter in Krimpen aan den IJssel. Zij exposeert met schilderijen en beelden.

Samantha definieert zichzelf als een allegorische symbolist en een neo-expressionist. Haar kleurrijke werken wekken een gevoel van kracht, lyriek en beweging, als een visueel gedicht. Op de opening van de expositie zal de Lekkerkerkse pianist Eveline de Ronde drie passende stukken spelen.

“Zoals Samantha met penseelstreken haar verhalen op doek schildert, zo zal Eveline met haar verhalende manier van spelen muziek ten gehore brengen die ook tot de verbeelding komt via Samantha’s schilderijen. Een perfecte combinatie vinden de twee kunstenaars. Komt je ook? We ontvangen je graag op deze mooie opening van Samantha’s artistieke reis”, aldus de Tuyter.

De opening van de expositie zal plaatsvinden op zondag 14 augustus van 15.00 tot 17.30 uur. De expositie is verder te bezichtigen gedurende de openingstijden van De Tuyter.

Dit bericht is 1518 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief