Archieven

Dit bericht is 724 keer gelezen

SCHOONHOVEN- Schoonhoven is klaar voor de start van het toeristisch seizoen. Afgelopen week werd in het Zilvermuseum het eerste exemplaar van de nieuwe Zilverstad Guide uitgereikt aan Marcel Teheux, directeur van het museum. De Zilverstad Guide brengt aan de hand van verschillende routes de leukste hotspots in beeld en leidt zo toeristen langs mooie adressen in Schoonhoven.

De guide is een uitgave van Zilverstad Marketing. Bas Rechtuyt, voorzitter van het bestuur van Zilverstad Marketing: “Schoonhoven is een stad met een rijke geschiedenis, als Zilverstad én vestingstad. De stad biedt een podium voor een prachtig ambacht, talloze events en heeft een binnenstad met een grote aantrekkingskracht.”

“Als plek voor de overhandiging van het eerste exemplaar is bewust gekozen voor het Zilvermuseum. Dit museum is een icoon in Schoonhoven. Hier komt alles samen: exposities, educatie en experience rondom zilver. Het is een trekpleister van Schoonhoven en de Krimpenerwaard.”

Huis-aan-huis verspreiding
Het is de tweede keer dat de gids werd samengesteld: de eerste editie was erg succesvol en na 2,5 jaar toe aan een update. Vanaf vorige week ligt de Zilverstad Guide ook bij restaurants, winkels en overnachtingsmogelijkheden in Schoonhoven en veel adressen in de Krimpenerwaard. Ook een groot aantal huishoudens in de Krimpener-, Alblasser- en Lopikerwaard krijgt de nieuwe Zilverstad Guide bezorgd.

“We zijn blij met alle ondernemers die eraan hebben deelgenomen. Samen zetten we de schouders onder de marketing van de stad. We hopen dat het elke lezer enthousiasmeert om de adressen zelf te ontdekken”, aldus Bas Rechtuyt.

In de guide staan alle adressen en openingstijden vermeld. Zilverstad Marketing adviseert om actuele openingstijden en adressen voor een bezoek na te gaan om de website of social media van de desbetreffende ondernemer.

Dit bericht is 724 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief