Archieven

Dit bericht is 1531 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- De eerste battleronde van De stem van de Waard zit erop. Afgelopen zaterdag streden acht kandidaten voor een plek in de finale op 15 april.

De zaal van Theater Concordia Haastrecht zat bomvol met fans van de zangers en zangeressen die streden om een finaleplaats. Aan de jury de zware taak om vier van de acht kandidaten te kiezen die door gaan naar de finale die zaterdag 15 april in Het Kwartier in Stolwijk plaatsvindt.

De keuze viel uiteindelijk op Gera, Mara, Rozemarijn en Key. Zij zullen de strijd aanbinden met nog vier kandidaten die uit de volgende battle komen, die zaterdag 18 maart plaatsvindt in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Vervolg
Opvallend is het dat er veel zangtalent aanwezig is in de Krimpenerwaard en dat iedereen enthousiast is over het geheel. Het is geweldig om te zien dat de kandidaten naar elkaar toe gegroeid zijn en dat je kunt spreken van een hecht gezelschap.

De jury verdient eveneens veel waardering en ook de vijfkoppige band krijgt een geweldig compliment, want die hebben in een heel korte tijd zich veel nummers eigen moeten maken. Ook de organisatie is content over de uitvoering en hopelijk krijgt deze samenwerking van Het Kwartier, het Cultuurhuis, het Cultuurstation en Concordia een vervolg in de toekomst.

Foto’s: Janet de Graas

 

Dit bericht is 1531 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief