Archieven

Dit bericht is 1401 keer gelezen


BERGAMBACHT- De Winkel & Win Weken zijn nog maar net van start en er is nu al een grote groep prijswinnaars bekend. “De deelnemende kernen hebben elk hun eigen prijzenpot samengesteld, soms per kern, soms per winkel. Feit is dat er enorm veel te winnen is”, zegt Teus Hoogerwaard van Stichting Promotie Krimpenerwaard.

Wethouder Leo Barth (economie) was deze zaterdag aanwezig in de kern Bergambacht om daar de winnaars van de eerste trekking bekend te maken. “Het blijft belangrijk om lokaal kopen te promoten, de middenstand draagt immers in belangrijke mate bij aan de leefbaarheid van de kernen.”

“Dit soort initiatieven zorgen voor meer reuring in de Krimpenerwaard en daarnaast ook nog eens voor een samenwerking tussen meerdere winkeliersverenigingen”, vult Hoogerwaard aan.

De actie loopt nog tot 29 december en er volgen nog twee trekkingen. In Januari sluiten we af met een extra trekking, waarbij alle ingeleverde loten meedingen naar een prijzenpot van bijna € 2000.- aan Krimpenerwaard Cadeaubonnen. Op www.indekrimpenerwaard.nl/win staan alle deelnemende winkel aangegeven.

Dit bericht is 1401 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief