Archieven

Dit bericht is 611 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Op zaterdag 1 juli vond voor de elfde keer het door de Lions Club Krimpen aan den IJssel georganiseerde jaarlijkse open golftoernooi plaats. Het toernooi haalde een mooi bedrag op van 4600 euro. 

Het jaarlijkse golftoernooi van de Krimpense Lions, dat dit jaar alweer voor de elfdekeer plaatsvond, was wederom een groot succes. Hoewel het er aan het begin naar uitzag dat in de regen gespeeld moest worden klaarde het voldoende op om een droge versie mee te maken.

Wel stond er een stevig windje maar dat was juist een mooie uitdaging voor de spelers. Met 56 deelnemers was het toernooi net als vorige jaren helemaal uitverkocht. Na afloop van de wedstrijd vonden een loterij en veiling plaats.

Drie goede doelen
Insteek van het toernooi is altijd het steunen van lokale goede doelen. En dat zijn natuurlijk de echte winnaars. De Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard mocht met een  mooie cheque ter waarde van Є 1.000 naar huis. Het Lions project eenzame ouderen ontving een bedrag van € 1.500 zodat een gezellige barbecue avond voor eenzame ouderen in Krimpen georganiseerd kan worden.

Een derde cheque ter waarde van € 1.800  ging naar het PC Project voor Crisisopvanglocatie Krimpen aan den IJssel zodat leermiddelen aangeschaft kunnen worden voor Oekraïense studenten in Krimpen aan den IJssel.  Totaal bracht het toernooi een bedrag van € 4.600 op wat de hoogste opbrengst ooit is. Het bedrag was mede zo hoog doordat na afloop van het toernooi een veiling gehouden werd van een door Max Verstappen gesigneerde pet en een Sparta shirt met handtekeningen van de gehele selectie.

Voorzitter Pim van Lieshout van de golfcommissie staat met zijn commissie al bijna weer in de startblokken om volgend jaar een twaalfde editie van het toernooi te organiseren.

Dit bericht is 611 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief