Archieven

Dit bericht is 900 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Wie wordt de ‘Stem van de Waard’? Na een eerste selectieronde zijn er 24 kandidaten over. Zij gaan vanaf eind januari de uitdaging aan. Wekelijks bieden Het Kontakt en RTV Krimpenerwaard een nadere kennismaking met een aantal deelnemers aan deze talentenjacht.

Naam: Bryan Baan
Leeftijd: 27
Woonplaats: Schoonhoven
Beroep: software developer

Bryan zweert bij rock en metal. “Dat zing ik graag.” Hij treedt regelmatig op met zijn band Scream Tonight, waarvan de leden uit Bergambacht en Schoonhoven komen. “Het liefst zou ik grotere optredens geven, samen met de band. Dat heb ik als doel gesteld.”

Hij is nu zo’n vier jaar met muziek bezig. “Ik heb niet echt muziekles gehad, ja op school, maar dat is verwaarloosbaar.” Zijn muzieksmaak is breed. “Ik luister naar van alles. Van Trace Adkins en Tim McGraw tot AC/DC en Guns ‘n Roses.”

Hij werd geattendeerd op de Stem van de Waard via een bord op straat met de oproep aan talent om zich in te schrijven. “Ik dacht, laten we eens een poging wagen. Geen idee wat het mij gaat brengen. Ik heb geen einddoel gesteld, maar doe vooral mee om uit mijn comfortzone te kunnen stappen. Om ook eens andere genres te proberen. Rock en metal zijn mijn thuis, maar ik ben benieuwd wat ik kan leren van andere muziek.”

Bryan was onlangs te gast in de studio van RTV Krimpenerwaard. Daar trad hij op tijdens de Kerstmarathon. De video kunt u hieronder bekijken.

Foto’s: Janet de Graas

 

Dit bericht is 900 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief