Archieven

Dit bericht is 955 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Wie wordt de ‘Stem van de Waard’? Na een eerste selectieronde zijn er 24 kandidaten over. Zij gaan vanaf eind januari de uitdaging aan. Wekelijks bieden Het Kontakt en RTV Krimpenerwaard een nadere kennismaking met een aantal deelnemers aan deze talentenjacht.

Naam: Rachel Verkaik-Stalvord
Leeftijd: 30 jaar
Woonplaats: Haastrecht
Beroep: vrachtwagenchauffeuse

De moeder van baby Niek en partner van Stefan is al ‘heel haar leven’ met muziek bezig. “Het is een soort rode draad voor me. Ik heb ook meerdere keren opgetreden. Lang geleden bijvoorbeeld met Rowwen Hèze. Dat was tijdens hun toenmalige tournee ‘Liefdestour’. Bij ieder optreden mocht een ‘local’ ook een nummer zingen. Dat was ik dus. En vervolgens mochten we allemaal meezingen op het ‘finaleconcert’ in Amerika, Limburg. Dat was wel gaaf met 20.000 man publiek. Ook daarna heb ik meerdere keren met diverse bands opgetreden en ook meermaals met Treatief, een musicalstichting in Oudewater.”

De Queen-fan hoopt met haar deelname aan de Stem van de Waard het plezier terug te vinden in het zingen.

“Ik heb het de afgelopen tijd druk gehad met andere dingen, waaronder natuurlijk met mijn kindje, en zing eigenlijk alleen nog maar in de vrachtwagen. De Stem van de Waard is voor mij een mooie gelegenheid om weer eens achter de microfoon te gaan staan. En wie weet kom ik via deze verkiezing mensen tegen met wie ik samen muziek kan maken. Einddoel is om mezelf op het gebied van zang zo ver te ontwikkelen, dat er misschien wel weer iets moois uit kan komen.”

Rachel was onlangs te gast in de studio van RTV Krimpenerwaard. Daar trad ze op tijdens de Kerstmarathon. De video kunt u hieronder bekijken.

Foto’s: Janet de Graas

Dit bericht is 955 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief