Archieven

Dit bericht is 897 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Wie wordt de ‘Stem van de Waard’? Na een eerste selectieronde zijn er 24 kandidaten over. Zij gaan vanaf eind januari de uitdaging aan. Wekelijks bieden Het Kontakt en RTV Krimpenerwaard een nadere kennismaking met een aantal deelnemers aan deze talentenjacht.

Naam: Rozemarijn Spruit
Woonplaats: Haastrecht
Beroep: ‘virtual assistant’ op het gebied van zelfontwikkeling, spiritualiteit en businessgroei

Voor Rozemarijn voelt haar deelname aan de Stem van de Waard als een nieuw avontuur: “Ik vind het leuk om nieuwe ervaringen aan te gaan en verheug me erop om andere muzikanten te leren kennen. Ook is het mijn doel om te groeien als zangeres met deze ervaring.” De Haastrechtse volgt al langer zangles: “Sinds kort bij Mikky van Silver Sound Studio in Schoonhoven. Daarnaast volgde ik een jaartje gitaarles, maar dat ging me minder goed af.”

Optreden deed ze al eerder: “Pas heb ik mijn eerste set met covers gedaan tijdens de Proeverij in Haastrecht. Verder heb ik wat gastoptredens gedaan met een band die ik ken en tenslotte kleine optredens waarvoor ik gevraagd werd. Het is mijn doel voor 2023 om een band of een collega-zanger(es) te vinden waarmee ik regelmatig optredens heb. Dat lijkt me heerlijk!”

Ze maakte twee trancenummers en zou er graag meer willen maken: “Daarmee wil ik echt een keer op een groot podium staan.”

Op muziekgebied heeft ze niet echt een voorkeur. “Ik luister graag naar zoveel mogelijk verschillende soorten muziek. Adele is wel iemand die ik graag cover; ik vind haar stem fantastisch. Ook Jessie J is een voorbeeld voor mij. Haar concert was fantastisch. Die vrouw is zo’n inspirator. Zij maakt muziek met een boodschap en daar hou ik van.”

Rozemarijn was laatst te gast in de studio van RTV Krimpenerwaard. Daar trad ze op tijdens de Kerstmarathon. De video kunt u hieronder bekijken.

Foto’s: Janet de Graas

Dit bericht is 897 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief