Archieven

Dit bericht is 613 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Wie wordt de ‘Stem van de Waard’? Na een eerste selectieronde zijn er 24 kandidaten over. Zij gaan vanaf eind januari de uitdaging aan. Wekelijks bieden Het Kontakt en RTV Krimpenerwaard een nadere kennismaking met een aantal deelnemers aan deze talentenjacht.

Naam: Saskia Wisse
Leeftijd: 34
Woonplaats: Lopik
Beroep: docent op het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam

Saskia luistert graag naar muziek die haar op een bepaald moment raakt of juist plezier geeft. “Dat kan van alles zijn. Mee kunnen zingen is wel een pre.. Of goed dansbaar.. Wat genre betreft folk.. gok ik.”

Ze zingt al zolang ze zich kan heugen. “Ik heb wel zanglessen gevolgd. Als kind speelde ik blokfluit, klarinet en later saxofoon. De laatste keer dat ik voor publiek heb gezongen was bij de bruiloft van mijn zus.”

Saskia kijkt toch wel enigszins gespannen uit naar haar deelname aan de Stem van de Waard. “Ik hou erg van zingen, het is mijn uitlaatklep. In een koor is dat leuk en ook wel veilig. Dit is wat anders. Spannend, maar het is tegelijk ook een uitdaging. Dit biedt me de kans om nu echt een keer alleen op te treden. Om niet weer in een groepje te staan.”

Ze hoopt vooral veel plezier te beleven aan haar deelname. “Om de andere artiesten te horen en zien optreden. In dat licht is deelnemen voor mij belangrijker dan winnen. Als ik mezelf druk op ga leggen, verdwijnt voor mij ook het plezier en dat wil ik juist niet.”

Saskia was onlangs te gast in de studio van RTV Krimpenerwaard. Daar trad ze op tijdens de Kerstmarathon. De video kunt u hieronder bekijken.

Foto’s: Janet de Graas

Dit bericht is 613 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief