Archieven

Dit bericht is 508 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Wie wordt de ‘Stem van de Waard’? Na een eerste selectieronde zijn er 24 kandidaten over. Zij gaan vanaf eind januari de uitdaging aan. Wekelijks bieden Het Kontakt en RTV Krimpenerwaard een nadere kennismaking met een aantal deelnemers aan deze talentenjacht.

Naam: Teddy Montfrooij
Leeftijd: 17 jaar
Woonplaats: Schoonhoven
Beroep: volgt opleiding aan de Theaterhavo/vwo

“Ik hou gewoon ontzettend graag van zingen en denk dat ik hier heel veel van kan leren.” Zo motiveert Teddy haar deelname aan Stem van de Waard. “Sinds augustus volg ik zangles, maar ik zing al heel mijn leven. Ik hoef niet perse zangeres te worden, maar heb het later vast nog nodig.”

De Schoonhovense heeft een brede muzieksmaak. “Ik hou van bijna elk genre. Indiepop en nederpop vind ik leuk, maar ook musicalliedjes en pop. Er komen nu heel veel Nederlandse artiesten op waar ik graag naar luister, maar ook singer-songwritermuziek. Het enige concert waar ik tot nu toe ben geweest was van zangeres Pink in Duitsland.”

Ze werd via het Cultuur Station in Schoonhoven geattendeerd op de Stem van de Waard. “Ik volg daar zangles bij Marlou en heb er al in de musical Charlie gespeeld. Zingen, dansen en acteren zijn gewoon de dingen die ik het liefst doe. Ik volg een opleiding aan de Theaterhavo/vwo en hoop er mijn werk van te kunnen maken. Focus me nu meer op toneel en theater, maar zingen vind ik zeker ook heel tof.”

Teddy heeft al redelijk wat ervaring met optreden, maar het zingen met een band bij Stem van de Waard is voor haar nieuw. “Dat hoop ik in de toekomst wel vaker te doen, want het lijkt me gewoon het mooiste wat er is.” Ze leeft met gezonde spanning toe naar haar optreden. “Een fijn gevoel, al hoop ik dat het weg is als ik eenmaal op het podium sta. We zullen zien.”

Teddy bracht onlangs een bezoek aan de studio van RTV Krimpenerwaard. Daar trad ze op tijdens de Kerstmarathon. Bekijk het optreden en het interview hieronder terug.

Foto’s: Janet de Graas

Dit bericht is 508 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief