Archieven

Dit bericht is 529 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Wie wordt de ‘Stem van de Waard’? Na een eerste selectieronde zijn er 24 kandidaten over. Zij gaan vanaf eind januari de uitdaging aan. Wekelijks bieden Het Kontakt en RTV Krimpenerwaard een nadere kennismaking met een aantal deelnemers aan deze talentenjacht.

Naam: Willemieke Vroegindeweij
Leeftijd: 16 jaar
Woonplaats: Schoonhoven
Beroep: volgt een entertainment opleiding

Willemieke is met haar zestien jaar de jongste van het gezelschap. Ze is al sinds haar kinderjaren met zingen en muziek bezig. “Toen ik klein was danste ik al met een microfoon in mijn hand door de de woonkamer. Vanaf mijn tiende heb ik het echt serieus opgepakt. Zo volgde ik gitaarles, al is dat nu weer wat verwaterd.”

De Schoonhovense heeft al wat podiumervaring. “Ik heb gespeeld in de musical Charlie bij het Cultuur Station in Schoonhoven. Daar heb ik veel zelfvertrouwen uit geput. Ook heb ik meerdere keren gezongen bij het Vakantie Bijbel Feest van de Tentdagen in Schoonhoven.” Haar favoriete artiesten zijn Suzan & Freek en Miss Montréal. “Daar luister ik veel naar, maar bijvoorbeeld ook Ed Sheeran en het nummer Mamma Mia van ABBA vind ik geweldig.”

Over haar deelname aan Stem van de Waard: “Ik heb er ontzettend veel zin in. Ga er open in en laat alles op me afkomen. Om zo een nieuwe ervaring op te doen en vooral om dingen te leren. Ik heb niet een bepaald doel voor ogen, vind het al verrassend dat ik door ben. “

Stiekem droomt ze van een musical-carrière. “Om in zo’n grote productie te staan. Na mijn huidige opleiding hoop ik naar een musical performer opleiding te gaan. Ook zou ik graag in de toekomst eigen muziek willen maken en uitbrengen.”

Willemieke was onlangs te gast in de studio van RTV Krimpenerwaard. Bekijk de video hieronder terug.

Foto’s: Janet de Graas

Dit bericht is 529 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief