Archieven

Dit bericht is 872 keer gelezen

STOLWIJK- De Stolwijkse Rederijkerskamer Excelsior gooit het dit seizoen over een andere boeg. Na de succesvolle productie ‘Haar naam was Sarah’ van vorig seizoen gaat de groep dit keer op voor  de komedie ‘Zadelpijn en ander damesleed’, gebaseerd op de debuutroman van Liza van Sambeek.

Het door Wiske Sterringa bewerkte verhaal geeft een realistisch beeld van een groep van zes vriendinnen die jaarlijks op fietsvakantie gaan in Frankrijk. Alle deelneemsters brengen hun eigen ‘rugzakje’ met problemen, kwaaltjes en frustraties mee hetgeen leidt tot soms hilarische momenten maar ook een inkijkje geeft in de realiteit van hun bestaan.

De regie is in handen van Ben Zwinkels, de rollen worden gespeeld door Natascha Molenaar-van Wijk, Esther van Doorn, Louise van den Bergh, Sindy Spruijt, Conny van Leeuwen en Mandy van den Berg. Hoewel de rollen in dit stuk uitsluitend door vrouwen worden gespeeld wil ‘Excelsior’ vooral ook mannen adviseren om deze komedie te komen bekijken.

De voorstellingen zijn op 24, 25, 31 maart en 1 april a.s. in Het Kwartier, de aanvang is steeds om 20.30 uur. Tickets zijn te reserveren via de website van de vereniging www.hetkwartierstolwijk.nl (info: 0182-341612).

Goed doel
Excelsior heeft besloten om een deel van het ticketbedrag te reserveren voor de actie ‘Alpe d’Huzes’. Binnen deze organisatie is ook Team Krimpenerwaard actief, de donaties worden aangewend voor het bevorderen en ondersteunen  van wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

 

Dit bericht is 872 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief