Archieven

Dit bericht is 574 keer gelezen

GOUDERAK – Zondag 26 november van 15.00 – 17.00 uur is de opening van de expositie Kleur – wat anders. Maker Marianne Roelofs toont een reeks kleurrijke, abstracte werken – mixed media – geïllustreerd met woorden, zowel van haarzelf als van Rob Haster, beide voormalig inwoners van Gouda.

Marianne Roelofs (59) uit Diever is een autodidact en relatief ‘jonge’ kunstenaar, die zes jaar geleden bij toeval een bepaalde techniek ontdekte om vilstiftkunst te maken die zich onderscheidde. Naast viltstift tekent ze met een combinatie van waskrijt en kleur- en aquarelpotlood, ook werkt ze af en toe met acryl. Met haar jarenlange ervaring als tekstschrijver voorziet ze veel werken van passende woorden, waardoor deze een extra dimensie krijgen.

De Graanmaalderij is een evenementenlocatie in Gouderak, die ook onderdak biedt aan exposities van uiteenlopende kunststijlen en – werken. Vanwege het gesloten karakter van de meeste evenementen die in de Graanmaalderij worden georganiseerd, zijn de exposities alleen te bezichtigen tijdens de vernissage en/of finnisage die de kunstenaar organiseert.  

Dit bericht is 574 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief