Archieven

Dit bericht is 540 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Kijken, praten en ontmoeten; kort samengevat wat drie kunstenaars de komende tijd willen bereiken met een gezamenlijke expositie. Iedere zaterdagmiddag in de Remonstrantse kerk, Kruispoortstraat 8 te Schoonhoven.

Exposanten zijn  de schilders Hans van der Waal, Bram Herens en Els Koorevaar. Zij tonen werken die uitnodigen tot ontmoeting en gesprek. De opening is zaterdag 3 februari om 16.00 uur door verhalenverteller Alje Bosma. Vanaf dat moment zijn belangstellenden op zaterdagmiddag welkom in de kerk van 12.00 tot 16.00 uur. De expositie loopt tot en met zaterdag 16 maart. Tijdens de tijden van bezichtiging is altijd tenminste één van de kunstenaarts aanwezig voor tekst en uitleg bij de getoonde werken.

Het is mogelijk een bod uit te brengen op de schilderijen. De opbrengst hiervan is voor het verbeteren van de akoestiek en het ontwikkelen van ontmoetingsactiviteiten in het kerkgebouw. Daarnaast wordt op zaterdag 9 maart van 10.00 tot 15.00 uur een Kitch & Kunst verkoop gehouden.

Dit bericht is 540 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief