Archieven

Dit bericht is 619 keer gelezen

AMMERSTOL- “Kunst is de toegang naar de geest”, dat is het motto van Emad Al Fatly. Emad exposeert met zijn tekeningen in de bibliotheek van Ammerstol. Van mei tot en met augustus is deze expositie te zien.

Sinds zijn jeugd houdt hij erg van tekenen, en het verbeelden van ware beelden met zijn eigen pen en potlood. Hij heeft meegedaan aan verschillende kunstprojecten en tekent altijd overal ergens op. Ook door zijn studiekeuze (architectuur) heeft hij zijn hobby en passie kunnen ontwikkelen en is er altijd al interesse geweest voor kunstgeschiedenis.

Het is leuk om te leren over kunst,de verschillendeschilder- en tekenvormen en het leven van bekende schilders en tekenaars in de geschiedenis. Nu is het tijd om zijn kunst te laten zien en zijn gedachten en filosofieen te uiten met zijn hand, inkt en potloden.

Omdat hij architect is heeft hij hiernaast altijd interesse gehad in gebouwen tekenen, maar niet op een normale manier. Hij vindt het juist interessanter om ze anders te tekenen, bijv. kubistisch en de uitgewisselde effecten tussen licht en schaduw te laten zien.

Emad geeft ook  tekenlessen en workshops om verschillende soorten potlood- en of inkttechnieken te leren. Hiervoor kunt je contact opnemen via e-mail: eazhh@yahoo.com.

De expositie is te zien tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

Dit bericht is 619 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief