Archieven

Dit bericht is 768 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- Wilt u vrolijk, gezond en fit blijven doortrappen? Op 25 mei en 1 juni wordt er door Team Sportservice Krimpenerwaard en Welzijn Krimpenerwaard een fietsclinic Doortrappen georganiseerd. Een clinic over fit en veilig blijven fietsen, met praktische tips en oefeningen.

Deze cursus is bedoeld voor 65-plussers die graag gezellige fietstochtjes maken, maar zich niet helemaal zeker voelen in het verkeer. In vergelijking met andere leeftijdscategorieën zijn ouderen relatief kwetsbaar in het verkeer. En een ongeluk zit in een klein hoekje. Juist daarom is het essentieel om over de juiste kennis en vaardigheden te beschikken.

Op 25 mei tussen 9.00 – 15.00 uur en 1 juni tussen 9.00 – 12.00 uur krijg je handvatten van ervaren fietsdocenten om veilig te blijven fietsen. Deze cursus vindt op beide dagen plaats op Sportpark de Weydehoeck, Weidelaan 55, 2941 RJ Lekkerkerk. Er kan worden deelgenomen op een normale fiets en ebike en de deelname is gratis.

Aanmelden kan door te bellen naar 085-066 2370 of een mail sturen naar info@welzijnkrimpenerwaard.com. Heb je nog vragen wacht niet en neem contact met ons op. “Wij hopen velen van jullie te zien.”

Dit bericht is 768 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief