Archieven

Dit bericht is 1355 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- Zaterdag 1 juni is het weer zover, dan gaat Stichting Cultureel Podium Vlist weer De Boer Op, de fietstheater-tour in Haastrecht, Stolwijk en Vlist. Zes verenigingen uit deze drie kernen gaan optreden op vijf verschillende locaties.

Het eerste optreden begint op elke locatie om 12.00 uur en duurt ongeveer een half uur. De bezoekers hebben dan ruim de tijd om naar de volgende locatie te fietsen, waar om 13.00 uur opnieuw een optreden zal zijn. Om 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur zijn er weer optredens en zo kunnen de bezoekers alle optredens meemaken.

Starten kan op elke locatie en de route is een rondje Vlist-Stolwijk-Haastrecht. De verenigingen die optreden zijn: Toneelvereniging Artoha uit Haastrecht, De Vlister Zangers, Toneelvereniging de Schijnwerper uit Haastrecht, Muziekvereniging Concordia uit Haastrecht, Harmonie uit Stolwijk en Rederijkerskamer Excelsior uit Stolwijk.

Gestart kan worden in Stolwijk op Schoonouwenseweg 16 en op de Hennepakkers, in Vlist op West-Vlisterdijk 12, Oost-Vlisterdijk 11 en Oost-Vlisterdijk 43. De entree voor alle vijf voorstellingen is zes euro.

Dit bericht is 1355 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief