Archieven

Dit bericht is 8919 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Floor de Jong kwam negatief in het nieuws door de ‘knotwilgen’ affaire in de afgelopen week, wat tot veel ophef leidde. Tijdens de gemeenteraadsvergadering dinsdagavond hield hij de eer aan zichzelf en stapte op. 

Pro Krimpenerwaard, Leefbaar Krimpenerwaard en PvdA/GroenLinks- zaten op het vinkentouw waarbij Pro-Krimpenerwaard hem vroeg op te stappen.

Het was, volgens hemzelf, een wanhopige daad van een boer in nood hetgeen hem zeer kwalijk genomen werd, waarmee hij een kant van Nederland ontdekte waar hij graag verre van was gebleven. Hij werd voor alles en nog wat uitgemaakt en ook zijn partij de SGP moest het ontgelden. 

Hoewel hij ook steun kreeg van enkele boeren besloot De Jong toch op te stappen. 

Dit bericht is 8919 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Floor de Jong stapt op als raadslid van de SGP

  • Hoeveel bomen zijn er al gekapt voor wegen bouw en panden? Met de knotwilg komt het wel goed…Ons voedsel komt vanuit boeren bedrijven en voor tuinouw is mest nodig. Er is al een uitvinding om stikstof uit mest te halen. Wat de overheid eigelijk wil is pure landjepik…Nog meer controle. Nog meer bouwen. Nederland word voorstad/industrie vanEuropa. Niks geen milieu.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief