Archieven

Dit bericht is 580 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Stichting vrienden van Klein Boveneind Krimpen aan den IJssel zullen zaterdag 3 juni de mooie Foodcar aanbieden aan de kinderboerderij. “Hiermee gaat een lang gekoesterde wens in vervulling”, laten vrijwilligers van de kinderboerderij weten.

Met de komst van de foodcar wordt het mogelijk om bezoekers een snack of drankje aan te bieden tijdens het bezoek aan de kinderboerderij. De foodcar is mede mogelijk gemaakt door sponsoring en giften. “Wij, als vrienden van de kinderboerderij, zijn daarom zeer content dat we dit hebben kunnen realiseren.”

Op zaterdag 3 juni rond 10.30 zal de foodcar in ontvangst worden genomen op het centrale plein van de kinderboerderij. “Uiteraard zal dit met een officieel tintje gepaard gaan.” Iedereen is uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Lentefeest
Ook vindt er op deze dag het lentefeest plaats. Een dag met vele activiteiten, een streekmarkt, foodmarkt, workshops, springkussen, kinderrommelmarkt en veel meer.

“Genoeg dus, voor een bezoekje aan onze kinderboerderij Klein Boveneind. Loopt u ook even langs de stand van de vrienden van Klein Boveneind. Wij kunnen u alle informatie geven over wat men zoal doet. Wilt u ook meedenken met ons, u bent van harte welkom mee te doen. Maak even een praatje. U bent van harte welkom op onze kinderboerderij Klein Boveneind, Boveneindselaan in Krimpen aan den IJssel.”

Dit bericht is 580 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief