Archieven

Dit bericht is 2038 keer gelezen

STOLWIJK – Dick Oudenes (73), Willar Vonk (34), Stefan Gerts (40) en Jaap de Vries (36) gaan zaterdag 22 juni als team ‘Gazz Monkeys’ in het Groningse Oude Pekela van start in de Barrel Challenge. In een oude, zwaarbeladen camper uit 1986 rijden ze in zes dagen over binnenwegen via Roemenië naar Slovenië. Een route van ruim 3500 kilometer.

Het avontuur start op 21 juni wanneer de vier teamleden zullen worden uitgezwaaid door familie, vrienden en sponsoren. Plaats van vertrek is Benedenkerkseweg 108 in Stolwijk, om 19.00 uur.

De mannen gaan deze uitdaging aan om geld in te zamelen voor het Sophia Kinderziekenhuis. “Wij vinden dat kinderen niet ziek horen te zijn en willen een steentje bijdragen om het verblijf van kinderen en hun families in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken”, legt teamlid Willar Vonk uit.

Een groot aantal zakelijke sponsoren en donateurs hebben reeds hun steun gegeven aan de Gazz Monkeys. Ook lokale media volgt de Gazz Monkeys tijdens hun avontuur.

Na afloop van de rit zullen de Gazz Monkeys tijdens een speciaal evenement het gesponsorde bedrag bekend maken en overhandigen aan het Sophia Kinderziekenhuis.

Dit bericht is 2038 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief