Archieven

Dit bericht is 669 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- De gemeente Krimpenerwaard organiseert op maandagavond 5 februari een informatiemarkt over het landelijk gebied in de Krimpenerwaard. Dit is in het Amicitia in Lekkerkerk van 19.00 tot 22.00 uur. Inwoners, agrariërs, natuurbeheerders, ondernemers en andere geïnteresseerden in de toekomst van het landelijk gebied van de gemeente Krimpenerwaard zijn van harte welkom.

Tijdens de informatiemarkt neemt de gemeente Krimpenerwaard, de provincie Zuid-Holland en het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard u mee in de ontwikkelingen en opgaven op het gebied van landbouw, natuur, water en klimaat.

“U kunt informatiekramen bezoeken, er zijn panelgesprekken en verschillende boeren en experts delen inspirerende voorbeelden. Ook kunt u actief deelnemen. Er is alle ruimte voor gesprek en dialoog. Graag horen we uw ideeën en denkrichtingen voor de toekomst van het landelijk gebied”, meldt de gemeente Krimpenerwaard.

Informatiekramen
Er zijn informatiekramen over onder andere het integreren van natuur en landbouw, de aanleg van nieuwe natuur, maatregelen om stikstof te beperken en de bodemdaling te remmen en nieuwe verdienmodellen voor boeren, zoals met kruidenrijk grasland.

Ook zijn er deze avond twee panelgesprekken. De eerste gaat over de opgaven die op het gebied afgekomen ne hoe hieraan wordt samengewerkt. De tweede gaat over het toekomstperspectief voor agrariërs en wordt er nagedacht over nieuwe verdienmodellen.

Kijk voor meer informatie of om aan te melden op de website van de gemeente.

Dit bericht is 669 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief