Archieven

Dit bericht is 1278 keer gelezen

STOLWIJK- Een parkeerplaats in Stolwijk veranderde afgelopen zaterdag in een grote zandvlakte. Het inmiddels traditionele beachvolleybaltoernooi van jeugdsoos Qu’est-ce Que C’est (QQC) werd daar gehouden. “Het is een geslaagde editie”, zegt Tygo van Ee, bestuurslid QQC, tegen RTV Krimpenerwaard.

Het is druk op de velden en ook het weer zit mee. “Dat is wel eens anders geweest. We hebben eens een toernooi met regen gespeeld en dat wil ik niet nog een keer doen”, lacht Van Ee. Het is inmiddels de twintigste editie en ze zijn nog lang niet van plan om te stoppen.

Drie velden, een bar, podium, sponsoren en heel veel zand. Vooraf aan het beachvolleybal toernooi moet er een hoop geregeld worden. “We zijn maanden bezig om dit te organiseren.”

Feestje
Ondanks dat het al hartstikke druk is, hoopt de organisatie uit te kunnen breiden naar dertig teams in de toekomst. Van Ee: “Dat zou mooi zijn dan is het nog drukker op de velden. Het is een mooie traditie om aan De Soos te binden.”

Bij het toernooi komt veel jeugd kijken tegenwoordig. “Maar de ouderen komen hierbij ook weer opdagen, dat maakt het leuk en gezellig. In de Soos is dat vaak wat minder tegenwoordig, maar in november gaan we voor de ouderen ook een editie organiseren ‘goud van oud’ 21 plussers, dus kom zeker langs”, aldus Van Ee.

Dit bericht is 1278 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief