Archieven

Dit bericht is 937 keer gelezen


KRIMPEN AAN DE LEK – Op zaterdag 4 maart spelen Brass Band Schoonhoven B en Brassband Kunst & Vriendschap een gezamenlijk concert in het Cultuurhuis te Krimpen aan de Lek. Het gehele programma zal gaan onder de noemer: Music & Friends!

Op de avond zullen beide orkesten een afwisselend programma ten gehore brengen, waarbij Kunst & Vrienschap af zal trappen. Dit orkest is in voorbereiding op een wedstrijd, en derhalve in topvorm! Ze brengen deze avond beide keuzewerken voor de wedstrijddeelname: Albinus Variations van de Zwitserse componist Etienne Crausaz en Viking Age van de Fransman Thierry Deleruyelle.

Eerste grote concert
Brass Band Schoonhoven B geeft haar eerste, grote concert na het jubileumjaar en het eerste grote, zelfgeorganiseerde, evenement onder leiding van kersverse maestro Joop Nijholt! Met interviewbeelden en het driedelige Trittico Festoso van de Belgische componist Jan Van der Roost zal de brassband haar dirigent aan het publiek introduceren.

Daarnaast: filmmuziek mét filmbeelden uit Harry Potter, Atonement, How to Train Your Dragon en Gladiator! Afgewisseld met game-muziek en klassiek brassband repertoire. Voor iedereen wat!

De avond zal worden gepresenteerd door stand-up comedian Jacob Hiemstra!

Toegangsprijs: € 7,50

Deuren open om 19:30

Aanvang concert om 20:00

Inclusief pauze

Tickets zijn te verkrijgen via: https://www.cultuurhuiskrimpenaandelek.nl/agenda/bericht/music-and-friends-brass-bands-in-concert/

Dit bericht is 937 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief