Archieven

Dit bericht is 2252 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Het jaar goed beginnen? Kom luisteren bij het nieuwjaarsconcert van de Brassband Schoonhoven en T.A.V.E.N.U. De muzikale aftrap van 2020 vindt plaats in ‘Het Bastion’ op zaterdag 11 januari.

Het feestelijke concert wordt muzikaal afgetrapt worden door T.A.V.E.N.U. onder leiding van dirigent Dick-Jan Veerbeek.  Tijdens werken als Under the Boardwalk, Moutpiece Mania en Ernst im Allgäu komen diverse jonge en ervaren solisten voorbij op zowel bugel, bas tuba als euphonium. Dat de orkestleden beschikken over meerdere talenten komt naar voren tijdens het nummer ‘Liefde voor Later’. 

Het tweede deel van het concert staat in het teken van brass muziek. Brassband Schoonhoven speelt onder leiding van hun jonge dirigent Paul van Dalen. Muzikale hoogtepunten als Prelude on Tallis, Serenade, Call of the Cossacks en Vitae Lux maakt het programma meer dan beluisteren waard. De jaarlijkse vertrouwde afsluiter is de gezamenlijke toost met champagne. 

Beide orkesten verheugen zich op een mooie avond en kijken ernaar uit om samen met het nieuwe decennium in te luiden. Het concert op zaterdag 11 januari start om 20.00 uur in ‘Het Bastion’, Het Bastion 5 in Schoonhoven. Entree bedraagt vijf euro per persoon. Donateurs hebben vrije toegang.

Dit bericht is 2252 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief