Archieven

Dit bericht is 890 keer gelezen

SCHOONHOVEN- Na regen kwam zonneschijn tijdens de vierde editie van de Oogst- & Streekmarkt ‘Proef de Krimpenerwaard’ die afgelopen zaterdag plaats vond in het Springerpark in Schoonhoven. Hoewel de aanloop door het wisselvallige weer niet zo groot was als voorgaande edities, was het een gezellige én succesvolle dag voor de ruim 35 deelnemers.

Je kon er terecht voor je dagelijkse boodschappen; zuivel, vers, vis en vlees. Er was een overvloed aan potjes en flesjes gevuld met verschillende jams, siropen, sappen, olie, zalven, theetjes, sausen en leuke cadeauartikelen te vinden. Er was van alles te proeven, te eten en te drinken.

Op deze terugkerende markt in Schoonhoven en Krimpen aan den IJssel vind je voornamelijk lokaal geoogste producten, gemaakt in de Krimpenerwaard. Aangevuld met (h)eerlijke producten uit de regio óf fairtrade. Want wat is er nou lekkerder en leuker dan (verse) streekproducten, direct van de boer en andere voedselmakers. Daar kan toch niets tegenop. Met bovendien een eerlijke prijs voor de makers.

“De organisatie kijkt alweer uit naar volgende edities. Of er in 2022 nog eentje volgt? Dat weten we nog niet. Via social media (Facebook en Instagram) kun je Proef de Krimpenerwaard volgen en houden we je op de hoogte”, aldus de organisatie.

Foto’s: Jan Trouwborst

 

Dit bericht is 890 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief