Archieven

Dit bericht is 1062 keer gelezen

Schoonhoven – Zondag 26 november is er een optreden van de TiePies Band, met als zanger Peter Dons, en The Roustabouts in Baraq te Schoonhoven.

Begin 2022 kreeg de band TiePies een nieuwe zanger, Peter Dons. Peter was actief in diverse schoolbandjes, als gitarist en toetsenist. Serieuzer werd het in 1979 toen hij als toetsenist-zanger de band The Rainbows begon. Daarna richtte hij zich alleen op het zingen en na The Rainbows volgde een succesvolle periode van 10 jaar als leadzanger bij de band Moustache. Na een hele lange tijd van niets doen in de muziek begon het toch weer te kriebelen. Die hele lange tijd duurde tot maart 2004 toen heeft hij het zingen weer opgepakt en in 2006 is hij zich full time bezig gaan houden met live optreden. Momenteel is hij nog steeds “on the road” met zijn “one man show”, als zanger en entertainer met een repertoire van Nederlandse Duitse en Engelse evergreens maar ook zelf geschreven liedjes. In 2020 en begin 2021 kwam er een kink in de kabel door corona. Alles lag stil, optreden kon niet meer, inkomsten waren er niet meer en de broekriem moest aangehaald worden. Gelukkig kwam ook daar een einde aan en naast het optreden als zanger-entertainer in het land is Peter in februari 2022 begonnen als leadzanger bij TiePies waar hij tot op heden met zeer veel plezier deel van uitmaakt.

The Roustabouts is een Rock & Roll band uit Den Haag. De formatie is in haar element met Rock ’n Roll en spelen het dan ook met verve: rockend, swingend, shakend en met oog voor detail. Contact en interactie met het publiek maakt het levendig en gezellig. Bij een geslaagd optreden zijn de nummers goed gebracht, gaat het publiek naar de dansvloer, wordt gedronken en gelachen en gaat iedereen vrolijk naar huis!

 

 

 

Dit bericht is 1062 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief