Archieven

Dit bericht is 927 keer gelezen

GOUDERAK- Stichting Dorpsleven Gouderak bestaat 70 jaar. Dat lustrum wordt zaterdag 23 september groots gevierd met een pubquiz en muzikaal optreden van The Amazing Stroopwafels.

Dat gebeurt uiteraard in het Dorpshuis, het hart van het dorp. The Amazing Stroopwafels staan al sinds 1979 garant voor spetterende muziek – wie kent hun klassieker Oude Maasweg niet? – bij voorkeur in de intieme setting van een café, huiskamer of gewoon op straat. Het Dorpshuis lijkt gemaakt voor deze Rotterdamse band.

Daarnaast wordt de Eerste Echte Gouderakse Pubquiz gehouden. Tien teams van Gouderakse verenigingen nemen het daarin op tegen tien vrienden-, wijk- of familieteams. Met algemene vragen, maar ook vragen die betrekking hebben op de geschiedenis van het dorp. (Gratis) inschrijven voor de pubquiz kan nog tot 17 september, maar gelet op de beperkte ruimte geldt: vol is vol. Inschrijven kan via de Facebookpagina van Dorpsleven Gouderak.

De feestelijke avond begint om 18.00 uur, deur open vanaf 17.30 uur. De toegang is gratis, de drankjes zijn voor eigen rekening.

Dit bericht is 927 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief