Archieven

Dit bericht is 1919 keer gelezen

GOUDERAK – Karel van Berk uit Gouderak heeft de eerste editie van The Experience Award op zijn naam geschreven.

Tijdens een Tijdens een evenement van onderwijsinstelling SkillsTown in Eindhoven was Van Berk één van de drie finalisten van deze landelijke prijs die ervaren 50-plus werknemers of ZZP’ers in de schijnwerpers zet en vooroordelen over hen probeert weg te nemen. Van Berk kreeg de prijs vanwege zijn grote en onbezoldigde inzet bij de realisatie van Het Ouden Huis in Bodegraven.

Van Berk startte ruim vijf jaar geleden met het project Ouden Huis in Bodegraven, een vorm van wonen en zorg voor ouderen met een kleine portemonnee. Hij heeft zijn maatschappelijke carrière als directeur van een grote woningcorporatie ruim twee jaar geleden stopgezet om volledig onbezoldigd met al zijn kennis en ervaring het Ouden Huis te realiseren.

“In samenwerking met zijn compagnon heeft hij hiervoor dagelijks intensief contact met overheden, gemeenten, sponsoren en maatschappelijke instanties en ze zo geïnspireerd om mee te doen”, zegt initiatiefnemer Prekash Ramsingh van The Experience Award. “Met het project draagt hij bij aan de realisatie van de grote nood van ouderen die samen oud willen worden. Ook als dat fysiek en mentaal steeds complexer voor hen wordt. En Karel heeft er voor gezorgd dat inmiddels de eerste paal is geslagen voor de realisatie van het Ouden Huis In Bodegraven.”

Dit bericht is 1919 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief