Archieven

Dit bericht is 853 keer gelezen

REGIO- Nog voordat het nieuwe theaterseizoen van start gaat, heeft de Goudse Schouwburg een ongekend succes behaald: maar liefst 52.000 theatertickets zijn al verkocht. Het team van de Goudse Schouwburg is blij en trots dat al zoveel mensen kaarten hebben besteld.

De Goudse Schouwburg biedt niet alleen nieuwe en verrassende voorstellingen, maar staat ook voor ontmoeting, samenwerking en beleving, zowel binnen ons gebouw als in de stad. “Mensen herkennen en waarderen de energie en passie die wij uitstralen”, benadrukt directeur Tineke Maas.

Annabel van Rijn uit Gouda, de koper van het 52.000e ticket, werd door directeur Maas persoonlijk gefeliciteerd en ontving bloemen. Daarnaast kreeg ze een Kleine Zaal-Pas cadeau, waarmee ze een heel seizoen lang maar liefst dertig voorstellingen kan bijwonen in de intieme sfeer van de Kleine Zaal van de Goudse Schouwburg.

Uitverkocht
Verschillende cabaretvoorstellingen en popconcerten zijn nu al volledig uitverkocht, waaronder die van Van der Laan & Woe, Peter Pannekoek, Richard Groenendijk, Lebbis & Jansen, Miss Montreal en Krezip. Daarnaast zijn voorstellingen van Daniël Arends, Youp en Jazzy Sunday Afternoon ook bijna uitverkocht.

Opvallend genoeg zijn er ook al veel gratis kaarten aangevraagd voor het evenement De Goudse X-Mas Sing-a-Long tijdens Gouda bij Kaarslicht in de Goudse Schouwburg op vrijdag 15 december. Het merendeel van de gratis kaarten wordt echter pas op de avond zelf vrijgegeven, zodat geïnteresseerde bezoekers op de avond zelf ook nog kunnen binnenlopen.

Hoewel er al veel theatertickets zijn verkocht, is er nog volop keuze uit het aanbod van bijna 270 muziek- en theatervoorstellingen in seizoen 2023/2024. Het nieuwe theaterseizoen in de Goudse Schouwburg gaat weer van start op zaterdag 2 september met de familievoorstelling De Titus & Fien Fanshow.

Dit bericht is 853 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief