Archieven

Dit bericht is 452 keer gelezen


STOLWIJK – Op zaterdagochtend 13 april aanstaande verzorgt EHBO-vereniging Stolwijk haar jaarlijkse Reanimatie herhalingsles. De lessen zijn voor iedereen die al kan reanimeren. Door jaarlijks de Reanimatie herhalingsles te volgen, krijg je meer zekerheid en gevoel met het handelen.

De herhalingsles duurt 1,5 uur en die ochtend starten twee groepen. Vroege vogels starten om 8.30 uur en de volgende groep start om 10.15 uur. Tijdens de les wordt dieper in gegaan op samenwerken tijdens een inzet en kleding verwijderen. Ook worden verschillende soorten AED’s gebruikt en leer je wat te doen als je ter plaatse bent en als je merkt dat er al genoeg (burger)hulpverleners zijn.

Gratis herhalingsles voor inwoners uit de Krimpenerwaard
Dankzij subsidie van de gemeente Krimpenerwaard biedt EHBO-vereniging Stolwijk in 2024 gratis reanimatie herhalingslessen aan voor inwoners uit de gemeente.

Meer informatie en aanmelden
Op de website van EHBO-vereniging Stolwijk staat meer informatie over de tijden. Ook kun je je hier aanmelden voor deze Reanimatie herhalingsles. Aanmelden kan ook door te mailen naar hartslagnu@ehbo-stolwijk.nl of te bellen naar Marjolein Kamer via 0182-341080.

Dit bericht is 452 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief