Archieven

Dit bericht is 466 keer gelezen

STOWIJK- De hele maand april kun je elke zaterdag en zondag (van 9.00 – 17.00 uur) en maandagavond (van 19.00 – 22.30 uur) vrij komen tennissen bij Tennisvereniging Stolwijk. Tennisvereniging Stolwijk stelt haar tennisbanen gratis ter beschikking, inclusief rackets en ballen.

Meer dan 1 miljoen mensen tennissen regelmatig. Tennisvereniging Stolwijk zet in de maand april haar deuren open voor iedereen die vrijblijvend wil komen kennismaken. De actie is zowel voor beginners als gevorderden en voor junioren en senioren.

Daarnaast wordt er op zaterdag 13 april om 13.30 uur een speciale training voor nieuwe spelers georganiseerd. Aanmelden voor deze training kan door een mail te sturen naar: voorzitter.tvs@gmail.com. Voor de jeugd is er om 15.00 uur een clinic. Jeugdspelers kunnen zich voor de clinic aanmelden door een mail te sturen naar: jeugd.tvs@gmail.com.

Na de actiemaand biedt Tennisvereniging Stolwijk volwassen die interesse hebben een speciale aanbieding: vijf tennislessen en onbeperkt tennissen tot 1 juni 2024 voor €49. Voor de jeugd is er ook een aanbieding: vijf tennislessen, clinic en onbeperkt tennissen tot 1 juni 2024 voor €37,50.

Al sinds 1982 in Stolwijk
Tennisvereniging Stolwijk is al ruim 40 jaar een actieve club. Het park heeft vijf verlichte gravelbanen, een kinderbaantje en een gezellig clubhuis. Naast vrij tennissen kunnen leden meedoen met competities en/of toernooien.

Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd zoals Stolwijk OPEN en voor kinderen het mini-maxi toernooi. Daarnaast leert de tennisschool beginners de fijne kneepjes en schaaft het de techniek van gevorderde spelers bij.

Altijd al eens balletje willen slaan? Kom dan langs bij Tennisvereniging Stolwijk. Meer informatie is te vinden via www.tvstolwijk.nl

Dit bericht is 466 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief