Archieven

Dit bericht is 2183 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- De gemeente Krimpenerwaard maakt zich de laatste jaren sterk voor het vergroten van het recreatieve aanbod om meer bezoekers aan te trekken. Momenteel wordt er door Groenalliantie en de gemeente Krimpenerwaard onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van overnachtingsmogelijkheden in de Krimpenerhout.

Om in een vroeg stadium de haalbaarheidsstudie te delen met de belanghebbenden organiseert Groenalliantie een informatiebijeenkomst.

Overnachten in de Krimpenerwaard
Begin 2020 is een behoefteonderzoek uitgevoerd naar de overnachtingsmogelijkheden in de gemeente Krimpenerwaard. De resultaten laten zien aan dat er enerzijds behoefte is vanuit de verblijfsrecreant en dat er anderzijds ondernemers interesse tonen om te investeren.

Naar aanleiding van dit onderzoek heeft de gemeente gesprekken gevoerd met initiatiefnemers over het realiseren van verblijfsrecreatie in de Krimpenerwaard. De Krimpenerhout is als potentiële locatie naar voren gekomen in één van de plannen van de initiatiefnemers. Vanwege het eigenaarschap van dit natuur- en recreatiegebied is Groenalliantie betrokken bij de haalbaarheidsstudie en mogelijke realisatie van verblijfsmogelijkheden.

Informatiebijeenkomst
Omwonenden en andere belanghebbenden zijn van harte welkom op maandag 13 maart in de Crimpenerhoutzaal bij de Golfbaan in Krimpen aan de Lek. Om 19.15 is de zaal geopend voor een kop koffie of thee, waarna de presentatie om 19.30 uur start.

Aanmelden kan via informatiebijeenkomstgroenalliantie@staatsbosbeheer.nl met daarbij de vermelding van het aantal personen.

Dit bericht is 2183 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Groenalliantie onderzoekt mogelijkheden voor verblijfsrecreatie in de Krimpenerhout

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief