Archieven

Dit bericht is 1885 keer gelezen

HAASTRECHT- Zaterdagavond was het groot feest op het Concordiaplein in Haastrecht ter ere van het 12,5-jarig jubileum van Theater en Grand Café Concordia. Drie bands die hebben meegedaan aan de het SBS6 programma ‘The Tribute, Battle of the bands’ stonden nu in Haastrecht op de planken.

De ‘Diva Turner Tribute Band’ beet de spits af en kreeg het publiek gelijk lekker mee. De grote hits zoals Proud Mary, Private Dancer en What’s love got to do with it kwamen uiteraard voorbij. Op het tweede podium nam ‘Starman, the Dutch David Bowie Tribute’ het stokje over, ze werden derde in het TV programma en traden ook op in de Ziggo Dome. Het was een genot om naar de nummers Let’s dance en Heroes te luisteren.

Als afsluitende knaller was het swingen geblazen met ‘The Chicago Funk’ A tribute to the Legendary Earth Wind and Fire band. Het uitgangspunt van deze band is dat als je, je ogen dicht doet ‘Earth Wind and Fire’ voor je lijkt te staan. De band veroverde een tweede plaats in ‘The Battle of the Bands’ en stond ook in april in de Ziggo Dome. En nu dus in Haastrecht met, hoe toepasselijk, de hit September. Nog helemaal in de ban van deze geweldige avond was het nog nagenieten van de afterparty in Theater Concordia met de opzwepende muziek van DJ Armand van SuperFuif DJ’s & Entertainment.

Door: Janet de Graas

Dit bericht is 1885 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief