Archieven

Dit bericht is 1396 keer gelezen

HAASTRECHT – Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen werd afgelopen week het Jan Lingen toernooi bij Gouderak gehouden. Donderdag werd de eerste wedstrijd gespeeld tussen Haastrecht en Moordrecht. Deze werd met 6-2 gewonnen. In de finale trof de ploeg Stolwijk, dat met 5-0 werd ingemaakt.

In de finale was Haastrecht 1 de gehele wedstrijd de betere. Op het moment van rust gaf het scorebord 4-0 aan. In de tweede helft waren de kansen van de Stolwijkse ploeg vrijwel nihil.

De wedstrijd werd uiteindelijk afgefloten bij een eindstand van 5-0. Haastrecht kan tevreden terugzien op de eerste twee wedstrijden in de voorbereiding. Volgende week begint het bekeravontuur met een serie van drie wedstrijden.