Archieven

Dit bericht is 1241 keer gelezen

HAASTRECHT- Ook dit jaar is er weer groots uitgepakt in Haastrecht met Koningsdag. Er is van alles georganiseerd voor jong en oud.

In Haastrecht begon het feest vrijdagavond al met ‘jachtseizoen’. Er werd jacht gemaakt op zes voortvluchtigen gekleed in een oranje overal die zich schuil hielden in het bos en de wijken Bergvliet en Agterpoort. Heel spannend maar ook heel erg leuk. In Concordia was er voor 18+ de ‘Kingsnight Party’ met maar liefst drie zangers en de DJ van Superfuif.

Zaterdag was het al vroeg dag, tijd voor de kindervrijmarkt waar alle kinderen hun speelgoed kunnen verkopen waar ze niet meer mee spelen. Voor de ouders altijd fijn dat er weer wat wordt opgeruimd, helaas komt het vaak met dezelfde vaart weer terug want andere kinderen hebben ook vaak mooie koopjes in de aanbieding. Het regende wel maar er was plaats genoeg in de tent en in Theater Concordia.

Burgemeester Hans Beenakker vereerde de 110 jarige Oranjevereniging op een bezoek en was aanwezig bij de aubade. Alle leden van de Oranjevereniging kregen een t shirt en ook de burgemeester heeft er een ontvangen.

Tussen de middag werden de kinderen getrakteerd op patat. Daarna ging de enorme glijbaan open en kon de mega klimmuur op. Het was een gezellige middag met de DJ’s van Superfuif en live muziek van de ‘Partybeukers.’ Er wordt teruggekeken op een geslaagde Koningsdag.

Door: Janet de Graas

Dit bericht is 1241 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief