Archieven

Dit bericht is 788 keer gelezen

HAASTRECHT- VV Haastrecht speelde afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen Ameide. Haastrecht startte zonder de steunpilaren Thymen Raateland, Tygo Vianen en Danny de Bruijn tegen Ameide. Uiteindelijk werd er in de slotfase met 1-0 verloren.

Het gevaarlijkste, en enige, moment voor Haastrecht was in de eerste minuut toen Stephan Bakker de bal onderschepte en voorzette aan Rogier Schröder. Koelbloedig schoot hij deze achter de keeper. Scheidsrechter van der Meulen liep al naar midden toen verrassend de grensrechter van Ameide de vlag omhoog stak. De scheidsrechter ging hierin mee en het doelpunt is afgekeurd.

Vervolgens zakte Ameide massaal in. Haastrecht had het betere van spel, zonder gevaarlijk te worden. Op enkele afstandsschoten van Stephan Bakker en Marco Oskam na, lukte het niet om gevaarlijk te worden. Halverwege de eerste helft moest ook Kelvin Poot na een behoorlijke tackle het veld verlaten. Haastrecht was aanvallend lam.

In de tweede helft zakte het niveau steeds verder weg. Ondanks dat trainer de Ruijter aanpassingen deed, blijf Haastrecht onmachtig. Ameide geloofde er steeds meer in en resulteerde uiteindelijk in een zondagsschot in de 93ste minuut. Ameide maakte de 1-0. Een zuur verlies en het gat met koploper De Alblas wordt steeds groter.

Verslag: John de Bruijn