Archieven

Dit bericht is 2061 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Team Sportservice Krimpenerwaard organiseerde woensdag 8 februari in Concordia in Haastrecht het Sportcafé Krimpenerwaard. Allerlei thema’s kwamen aan bod. Waaronder inclusiviteit, cultuur en gezondheid. In de loop van de avond werden ook een aantal mensen in het zonnetje gezet. Zo ook Herman Visser uit Krimpen aan de Lek voor zijn aanwezigheid van een groot tal evenementen.

Gert-Jan Klop, van Team Sportservice Krimpenerwaard, laat in een telefonische reactie weten Herman graag in het zonnetje te willen zetten. “De beste man is gepensioneerd en is nog steeds altijd overal bij,” zo vertelt hij. “Bij evenementen die we organiseren, maar ook als er bijvoorbeeld ergens in het dorp een nieuwe brug geplaatst wordt staat hij als eerste foto’s te maken.”

Herman Visser wordt door Gert-Jan omschreven als “een super vrijwilliger”. Herman zelf was erg verrast door het boeket bloemen. “Fantastisch!”, zo zei hij tegen Gert-Jan.

Niet alleen Herman werd verwent, ook Michael Smink uit Schoonhoven ging niet met lege handen naar huis. Hij kreeg uit handen van wethouder Irma Bultman de Zilveren Speld voor zijn behalen van acht medailles tijdens het NK Zwemmen in 2022.

Tijdens het Sportcafé ging het ook over het Sportakkoord 2.0, kwam de energiecrisis aan bod en werd er gesproken over rookvrije sportaccommodaties.

Foto’s: Janet de Graas

Dit bericht is 2061 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief