Archieven

Dit bericht is 1286 keer gelezen

STOLWIJK- Het nieuwe jaar is net begonnen en de redactie van Oud Stolwijck trapt af met een compleet nieuwe lay-out en indeling in kleur van het lokaal bekende verenigingsblad. De redactie hoopt ook in 2023 ieder kwartaal een editie te maken met achtergronden en artikelen over de historie van Stolwijk.

Bij het schrijven van dit artikel zagen wij een preview van de voorjaarseditie in het nieuwe jasje en het ziet er prachtig uit.

Nieuwe mensen, nieuwe ideeën
Het verenigingsblad is in kleur, heeft een nieuw logo, verbeterde indeling en lay-out. Daarnaast zijn ook opzet en inhoud onder handen genomen. Het verenigingsblad is alleen voor leden van de vereniging maar voor 1 keer stellen zij deze editie gratis beschikbaar. U kunt daarvoor het contactformulier op de website invullen, vink de optie “actie verenigingsblad” aan, het digitale blad wordt u eind maart toegezonden.

Abe Maaijen, bestuurslid en redacteur sinds 2022 kwam met nieuwe ideeën voor het blad en is net als zijn mede redacteuren zo trots als een pauw op de vernieuwde professioneel ogende uitgave. Er zijn heel wat maanden aan vooraf gegaan en we hebben er de nodige uurtjes ingestoken maar dan heb je ook wat zegt Abe lachend.

tekst gaat door onder de foto

Oud Stolwijck
Oud Stolwijck is ruim veertig jaar geleden opgericht (1979) en houdt zich voornamelijk bezig met het aanmoedigen van de belangstelling voor de plaatselijke historie. Voor het behoud van zaken van historisch belang maken zij zich ook sterk. Zij organiseren ook diverse activiteiten zoals een leden(contact) avonden, een jaarlijks reisje (met eigen bijdrage) en deelname aan activiteiten zoals Open Monumentendag.

Geïnteresseerd in meer informatie over de vereniging zie http://www.oudstolwijck.nl

 

Dit bericht is 1286 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Historische Vereniging Oud Stolwijck zo trots als een pauw op vernieuwd verenigingsblad

  • Het is werkelijk bewonderenswaardig hoe alle bestuursleden zich opnieuw inzetten na een 4 tal overlijdens in ons bestuur en zich beschikbaar stellen voor onze historische vereniging “oudstolwijck”. Ieder in zijn eigen taal en met een hoge verantwoordelijkheid. Als bestuursvoorzitter koester ik ieder bestuurslid. Het is werkelijk een fantastisch team met steeds weer nieuwe ideeën! Ook onze 800 leden worden gekoesterd. Als u als lid u aanmeld, krijgt u waardering en veel waarde voor uw geld. Schroom dus niet maar juist met een hartelijk welkom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief