Archieven

Dit bericht is 655 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL – Op 10 februari organiseert Bibliotheek aan den IJssel een interactief interview met vertrekkend burgemeester Martijn Vroom. Misschien wel je laatste kans om het hem in gesprek te gaan. 

Meesterinterviewer Frénk van der Linden gaat in gesprek met Vroom over liefde in de breedste zin van het woord. Van liefde voor het beroep van burgemeester tot liefde voor de gemeente Krimpen en haar inwoners, partners, kinderen, vrienden, de voetbalclub en het geloof. Uiteraard zal Frénk Vroom vragen naar zijn liefde voor boeken, literatuur en de Bibliotheek.

Met zijn boek ‘En altijd maar verlangen’ als uitgangspunt, zal Frénk zowel in gesprek gaan met Vroom als met het publiek en zijn eigen ervaringen in de liefde delen. “Dit wordt geen saai interview, maar een verrassend, interactief en ontroerend gesprek dat je niet wilt missen. We hopen je te zien op 10 februari om deel te nemen aan dit unieke interview. ”

Entree voor dit interview is gratis. Wel wordt aan bezoekers gevraagd zich aan te melden via https://bibliotheekaandenijssel.nl

Vrijdag 10 februari | 19:30 – 21:00 | De Tuyter

Dit bericht is 655 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief