Archieven

Dit bericht is 736 keer gelezen

LEKKERKERK- Wethouder Wisja Pannekoek heeft afgelopen donderdag een informatiepaneel onthuld in het Loetbos. Langs de rivier de Loet, vlakbij de hooiberg, is een informatiepaneel geplaatst om bezoekers welkom te heten in de Krimpenerwaard.

“Op deze locatie stond een oud bord met informatie over Rivierenland”, zegt Klaas de Wit, Stichting Promotie Krimpenerwaard. “Het bord was vervallen en de vraag wie de eigenaar was heeft niets opgeleverd.” In samenspraak met de gemeente Krimpenerwaard en Staatsbosbeheer is besloten het bord te verwijderen en een nieuw exemplaar te plaatsen. De Stichting Promotie Krimpenerwaard heeft dit project omarmt en een bord laten ontwerpen.

“Een waardevolle aanvulling op dat wat er al is. Mensen welkom heten en informeren over al dat moois wat er in het gebied te beleven is”, meldt Pannekoek, wethouder van recreatie en toerisme. “De frisse uitstraling van de gebiedspromotie met het groen en blauw komen we op steeds meer plaatsen in het gebied tegen.”

Infotmatief
Het bord geeft veel informatie. Op de ene zijde algemene informatie over de Krimpenerwaard aan de hand van de promotie-pijlers van het gebied: polder, water, zilver en kaas. Op de andere zijde de wandel- en fietsknooppuntenkaart van de Krimpenerwaard en een lijst met highlights. Daarbij zijn enkele QR codes geplaatst waarmee eenvoudig  wandel- en fietsroutes kunnen worden benaderd.

Dit bord is onderdeel van een project, waarbij ook vlaggenmasten met banieren en informatiebordjes met QR codes naar wandel- en fietsroutes worden geplaatst.

Dit bericht is 736 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief