Dit bericht is 618 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Krimpenerwaard Intercultureel houdt vrijdag 13 maart vrouwendag. Het thema dit jaar is Vrijheid.

“Ook in de Krimpenerwaard leven veel vrouwen die een verhaal te vertellen hebben over dit thema”, vertelt Helma de Jong, coördinator van Krimpenerwaard Intercultureel. “En het is mooi om op deze speciale gelegenheid de verhalen met elkaar te delen. Tevens heeft vrouwendag een mooie betekenis in de zin van krachten bundelen, elkaar bemoedigen en op een positieve manier aandacht vragen voor de positie van de vrouw in de Krimpenerwaard.”

Om 17.00 uur start de inloop in de Willem de Zwijgerschool in Schoonhoven. Daarna start een programma met korte speeches, onder andere door wethouder Lavinja Sleeuwenhoek en meer dan tien workshops zoals, boksen, klassiek ballet, musiceren, kaasproeverij, hand henna, nail art, dansen, het gesprek, tulpentasje en bloemschikken.

De vrouwelijke bezoekers komen uit meer dan twintig verschillende landen en zorgen zelf voor de catering door allerlei lekkernijen uit het land van herkomst mee te nemen en gezamenlijk te nuttigen. Dansstudio Gouda verzorgt een optreden klassiek ballet, de Serenade van Ballanchine.

Aanmelden: h.dejong@krimpenerwaardintercultureel.nl.

Helma de Jong schoof aan in ‘De Waard aan Tafel’ van RTV Krimpenerwaard om vooruit te blikken op de vrouwendag in Schoonhoven.

Dit bericht is 618 keer gelezen

Deel dit:
Agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief