Archieven

Dit bericht is 429 keer gelezen

BERGAMBACHT- In de maanden november en december exposeert Irina Timoshchenko haar werk in de bibliotheek van Bergambacht.

Irina studeerde op de aquarelschool en volgde schildercursussen in het kunstmuseum. “Tekenen en schilderen zijn altijd een hobby voor mij geweest. Een paar kantoren hebben mij de opdracht gegeven om iets voor hun te schilderen wat ik altijd graag gedaan heb.”

Ze probeert altijd verschillende technieken uit: olie, acryl, pastel, aquarel. “Ik schilderde graag met olieverf en acryl, en pasteltekeningen hebben me altijd blij gemaakt met hun helderheid. Waterverf bleek de moeilijkste techniek. Maar om met waterverf aan de slag te gaan, heb je nogal wat nodig: een kleine set verf, een paar penselen, en papier. Ooit bracht ik bijna elk weekend door in de natuur om te schilderen, en het eenvoudigste en gemakkelijkste om mee te nemen om te schilderen was waterverf en papier.”

Nu hangen werken van Irina Timoshchenko in de bibliotheek van Bergambacht. Je kunt de werken bekijken tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

Dit bericht is 429 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief