Archieven

Dit bericht is 1522 keer gelezen

BERGAMBACHT- Jeu de Boules Vereniging Bergambacht houdt zaterdag 16 september haar open dag. Inwoners van de Krimpenerwaard kunnen die dag zich laten informeren over het gezellige Franse spel. Daarnaast zijn er optredens van shantykoor De Vlister Zangers.

“Het spel wordt gespeeld door jong en oud en is bekend van de camping in de zomermaanden”, zegt Ton Pfaff van de Jeu de Boules Vereniging Bergambacht. “Verleng je zomerse gevoel door het  actief te gaan spelen. In Bergambacht wordt ook in de winter gewoon doorgespeeld.”

Daarnaast heeft de vereniging als doel om inwoners met elkaar in contact te brengen. Door sport en cultuur met elkaar te verbinden worden de onderlinge contacten beter en sterker. Shantykoor De Vlister Zangers zal voor extra gezelligheid zorgen en vanaf 12.00 uur enkele optredens geven. Team Sportservice Krimpenerwaard ondersteunt dit initiatief van Jeu de Boules Vereniging Bergambacht.

Kom zaterdag 16 september langs op ons sportpark Dijklaan 61B te Bergambacht (nabij watertoren). Laat je informeren en geniet van het shantykoor en de gezellige Franse sfeer.

Dit bericht is 1522 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief