Archieven

Dit bericht is 1214 keer gelezen

KRIMPEN AAN DE LEK- Afgelopen weekend organiseerde de toernooicommissie van Dilettant de Knook Infra Dilettant Cup. Van vrijdagavond tot en met de zondagmiddag werden er 187 wedstrijden door 77 teams met 900 spelers van 35 verenigingen gespeeld.

Er werden poules gespeeld in de categorieën van JO6 tot en met JO19 en bij de meiden van MO13 tot en met MO15. “Alle spelers gingen naar huis met een medaille en de winnaars ontvingen een mooie beker”, zegt Michel Boere, jeugdvoorzitter van vv Dilettant.

“Een eervolle vermelding voor onze JO11-1, JO16-1, MO13-1 en MO15-1 die hun toernooi gewonnen hebben.” Naast het voetbal konden de aanwezigen zichzelf trakteren op een lunch of hapje bij een van de food trucks en broodjes stand. Voor de spelers was er gratis fruit aanwezig.

Fantastisch toernooi
Het “lolly spel” werd druk bezocht, hier waren meerdere kinderen die in de prijzen vielen en met een voetbal naar huis gingen. Ook het weer werkte mee, het was fantastisch weer om te voetballen en om in het zonnetje te genieten van de wedstrijden en de ambiance.

“Met elkaar hebben we een fantastisch toernooi beleeft. Spelers, trainers, scheidsrechters, vrijwilligers en toernooicommissie bedankt voor jullie bijdrage en de organisatie van het toernooi. Tot volgend jaar op het jeugdtoernooi”, aldus Boere.