Archieven

Dit bericht is 1801 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Verse seizoensproducten zo van het land naar je keuken. Dat wordt mogelijk voor inwoners van Bergambacht, Schoonhoven en Stolwijk nu John van Dijk in deze regio de thuisbezorging voor Rechtstreex opstart.

Rechtstreex, in 2013 in het leven geroepen, bestaat uit een netwerk van meer dan 150 boeren en makers en ruim 2500 bestellingen van klanten per week. Rechtstreex bouwt aan een lokale, korte voedselketen, waarbij een eerlijke prijs voor jou en de boer, geen voedselverspilling en geen onnodige tussenschakels, de kernwaarden zijn. In de praktijk betekent dat toegang tot vers en gezond voedsel dat met aandacht is geproduceerd door boeren en makers binnen vijftig kilometer van het verzamelpunt.

Afgelopen zaterdag stond Rechtstreex op de oogstmarkt van De Voedselfamilie Krimpenerwaard om te onderzoeken of er belangstelling is voor verse en smakelijke boodschappen van boeren en makers uit de regio. Tientallen mensen meldden zich aan.

Bezorger John heeft zin om aan de slag te gaan: “Zo kan iedereen op een makkelijke manier genieten van de producten van makers uit de buurt. Een eerlijke prijs voor boeren en ambachtelijke makers én voor jou.” Geïnteresseerden in de thuisbezorging kunnen zich inschrijven op de webiste van Rechtstreex.

Dit bericht is 1801 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief